Oblivation

Highly reflective table or bedside lamp with night light.

Elegant, mysterious, creepy… This table or bedside lamp has it all. When turned of the cave like base emits a subtle warm orange light that functions as night/pilot light. Whilst like a mirror when turned off, switched on the curly led filaments shine through the bulb in a chaotic yet elegant manor.

Lenght: 20cm Width: 20cm Height: 47cm Weight: 2,8kg


Zeer reflectieve, elegante en mysterieuze tafel- / (nacht) kast lamp met waaklicht.

Als de bijzondere (hoofd) lamp uit staat, is deze zo reflectief als een spiegel, en komt er uit de grot-achtige teakhouten basis een dim, maar warm oranje licht. (Aan de voor- en bovenzijde.)

Dit kan functioneren als waaklampje naast bed of sfeerlicht in de kamer / gang. Zodra de grote bulb aanstaat is het chaotische kooldraad goed te zien, maar blijft het glas ook reflectief.

Deze handgemaakte eyecatcher met een unieke vormgeving valt niet echt onder één stijl, en past in verschillende interieurstijlen.

De laatste foto is geschoten met een lange sluitertijd, zodat het goed te zien is waar het waaklicht vandaan komt. In het echt is dit minder fel.

De met zwart geweven stof omwonden kabel is 245cm lang en heeft een standaard type F Schuko stekker (CEE 7/4). De aan/uit schakelaar zit achter op de voet van de lamp.

Lengte: 20cm   Breedte: 20cm   Hoogte: 47cm   Gewicht: 2.8kg